ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 60€

espa

Είναι απαραίτητο να δώσετε προσωπικά σας στοιχεία για την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Τα στοιχεία αυτά χρησιμοποιούνται μόνο για την αποστολή της παραγγελίας και για την αλληλογραφία μαζί σας. Δεν διανέμουμε τα στοιχεία σας σε τρίτους για διαφημιστικούς λόγους, ούτε σε εταιρίες προώθησης υπηρεσιών/προϊόντων. Όλα τα προσωπικά σας δεδομένα αποθηκεύονται στη βάση δεδομένων της ιστοσελίδας bekay.gr κρυπτογραφημένα με σκοπό να μην μπορέσει να τα προσπελάσει κάποιος hacker ή κακόβουλο λογισμικό. Εγγυόμαστε για την ακεραιότητα αυτών και δεσμευόμαστε για την αποκλειστική χρήση τους κατά τη διαδικασία της παραγγελίας. Το "Bekay" δε φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση απώλειας δεδομένων που υπεύθυνοι είναι: Η εταιρία φιλοξενίας της ιστοσελίδας, Η εταιρία διαχείρισης του λογισμικού της ιστοσελίδας.

Ελλιπή στοιχεία

Στη περίπτωση καταχώρησης ελλιπών στοιχείων τo "Bekay" διατηρεί το δικαίωμα ακύρωσης της παραγγελίας χωρίς ειδοποίηση (ειδοποίηση μπορεί να σταλθεί εφόσον το τηλέφωνο ή το e-mail είναι έγκυρα).

Επεξεργασία προσωπικών δεδομένων

Η διαχείριση των προσωπικών δεδομένων του χρήστη των υπηρεσιών του bekay.gr υπόκειται στους όρους και τις διατάξεις του ελληνικού νόμου για την προστασία των προσωπικών δεδομένων (Ν.2472/1997 με ενσωματωμένες και τις τελευταίες τροποποιήσεις βάσει του Ν. 3783/2009). Το "Bekay" δεσμεύεται για τη μη χρήση των στοιχείων για άλλους λόγους και τη μη γνωστοποίηση τους σε τρίτους εκτός εάν απαιτηθεί από τον νόμο, δικαστική απόφαση ή άλλη κρατική αρχή.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για να αλλάξετε ή να αναιρέσετε τα προσωπικά σας δεδομένα.

Ασφάλεια δεδομένων

Όλα τα δεδομένα "ταξιδεύουν" στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιώντας κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.
lets encrypt

Εάν κάποιος χρήστης δε συμφωνεί με τους όρους προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται στο παρόν τμήμα οφείλει να μη χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες της παρούσας ιστοσελίδας.


Αρχική

Καλάθι

Τηλέφωνο